Wednesday, October 19, 2011

Blogger! Jom Kenal

Nak berkenalan dengan blogger lain. Salam Ukhwah :)

Nak join Klik SINI

Saya mesra dipanggil nana. Ini blog ke dua saya setelah blog mengandung ditutup.
Sudah berkahwin dan ada seorang anak. Blog hanya untuk suka2 dan tempat saya copy rujukan masuk ke blog. So mudah utk sy cari balik data tanpa perlu google selalu. Memang kurang pengalaman hidup, tapi apa yang saya belajar saya suka share dengan orang. So, kalau salah tolong tunjukkan, kalau ada info tambahan mehla kongsi :)

22 comments:

  1. hai..sy dari segmen yg sama..
    follow blog yg cute nih :)
    salam perkenalan ya~

    ReplyDelete
  2. hello, dr segmen yg sama. kite follow sekali. follow balik tau?

    ReplyDelete
  3. hai....salam perkenalan.dr segmen yg sama...dh follow ... :D

    ReplyDelete
  4. hai....salam perkenalan.dr segmen yg sama.dh follow ... :D

    ReplyDelete
  5. hii, salam kenal ;)

    sihat kah ??

    saye singgah sini dan follow awk juge ^_^

    ReplyDelete
  6. hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
    nak kenal boley tak ? hehe :)
    meh laa gi blog ryn jugakk..
    btw, ryn sudaa follow cnie taw !

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  7. dah dtg cni, terima kasih sbb singgah, :)

    ReplyDelete
  8. shiema singgah, baca entry dan follow awak. jom, singgah, baca entry, follow dan join segmen shiema pulak jom :)

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama :)..

    rerajin melawat la kat sini ye
    http://www.areliff.com

    :))

    ReplyDelete
  10. Saya dari segmen yang sama . Tadi awak follow saya , so saya follow awak balik . :)

    ReplyDelete
  11. dari segment yg sama
    sudah follow blog anda =)
    follow blog saye jugak ! =D

    ReplyDelete
  12. salam..tq sbb sggh blog..done follow u ^_^

    ReplyDelete
  13. singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. hai salam kenal , dtg dr segmen same, jemput dtg blog sy :))

    ReplyDelete
  15. Hi! saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya pulak? :)

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Hi! saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya pulak? :)

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama.. :)



    jom ushar belog saya : http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. dtg dari segmen yg same..
    jom singgah cniey pulak..
    http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan dan persahabatan.

    from: adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. salam kenal..singgah cni n folo..

    id follower: mama shima

    http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete