Thursday, October 27, 2011

Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Segmen ini untuk korang lebih mengenali bloggers yang ada .
Siapa nak join , silakan !! :) ---> copy ayat tuan rumah hehe


 
  • Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang
Seorang wanita telah berkahwin dan ada 1 org anak yang baru nak masuk setahun umurnya. Berasal dari Ipoh, tapi lahir di Melaka tapi tinggal di Kuala Lumpur hehehe
  • Kenapa Korang Buat Blog ??
Nak berkongsi cerita, ilmu dan pengalaman yang diperolehi bersama-sama dengan pembaca Blog :)
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
Orang tersebut adalah officemate Suliana
 Jom join segmen ni klik di SINI
*Tarikh Tutup : 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! (Jangan Tunggu Lama - Lama !)

63 comments:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  3. blog comel !
    dtg dari segmen sama :]
    SELAMAT BERKENALAN :)
    jemput dtg ziarah blog saya :]
    TK XD

    ReplyDelete
  4. thx sudi singgah....dah follow sini...salam kenal...

    ReplyDelete
  5. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  6. selamat berkenalan dear..

    terus follow sini...

    ReplyDelete
  7. join segmen niey jugaks ;)

    http://senyumindah90.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  8. Ifa dtg nk balas kunjungan awak . Ifa Follow :)

    ReplyDelete
  9. dri segmen sama...bertandang ke sini~

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  10. wahh ! akak da ad anak lahh , da tengok dahh muke si manja tuhh , comel sangat . mesty ikut mum dea kan ? hehe :)

    ReplyDelete
  11. ziarah dri segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  12. Thanks. Lily dh follow balik :)

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan..datang dri segment yg sama.. dah follow..

    thanks follow Mia

    ReplyDelete
  14. leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

    serbu blog leen jugak ye :)

    http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama...

    salam perkenalan =)

    http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  16. lepak sini :D ..ariana follow :)

    ReplyDelete
  17. sesat dari segment yg same..saye da follow blog yg cute ni..follow blek bole ta..kalo la sudi http://nunagurlzstory.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  18. izie dyg snie blas kunjungan kamo..:)

    ReplyDelete
  19. lyeen follow cini dr segmen lyssa...^^

    ReplyDelete
  20. follow done .
    follow me back .
    http://bunnylikepop.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  21. Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
    Happy blogging....

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  22. Salam,sya dri segmen yg sama,,,fllow awk...fllow sya kalau belum fllow..

    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  23. serbu sini. :) Saya dari segmen Lyssa. terima kasih kerana sudi jenguk http://www.puteri-puterisabrina.co.cc/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html #dah follow :)

    ReplyDelete
  24. balas lawatan and follow sini...

    ReplyDelete
  25. walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

    http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum…
    Hello..
    Genk datang sini,dari segmen yang sama ^^
    Ada masa datanglah blog genk.Ada segmen tau ^^
    Salam perkenalan

    Kalau sudi, ada masa terluang..jemputlah join segmen genk
    JEMPUT JOIN SEGMEN GENK ^^

    ReplyDelete
  28. hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  29. follow yu!

    kalu sudi, jom follow ai pulak eh

    maceh

    ReplyDelete
  30. Datang jenguk balik sini. salam perkenalan dear. nice to meet you =)

    ReplyDelete
  31. hye..eyla dtg sni nax blz jejak ... tengs coz sudi dtg belog eyla..hehe . :) nice belog ..

    ReplyDelete
  32. haaiii....saya da pun follow dengan jayanya..hehe..thanx follow..like lah page sy juga..:)..tq..

    ReplyDelete
  33. dtg dri segmen yg sama. singgah dan follow sini. jemput datang ke blog saya. jangan lupa follow balik tau. heee. happy blogging! ^___^

    http://mukapenyek.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  34. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  35. hey . done follow you .
    do follow me back (:

    ReplyDelete
  36. hey. nice to know you. cute blog dear. salju dah follow blog comei awk ni .hii.follow me back okay ^_^

    ReplyDelete
  37. salam.. putri dah follow awk ^^ meh la singgah
    http://kuahayampedas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. datang dari segmen yang sama. n follow skali :)
    tq follow blog marlyn ye :)

    ReplyDelete
  39. datang dari segmen yg sama...

    singgah n follow yep !

    ReplyDelete
  40. nice blog kasih.. anis datang skodeng blog kasih lak.. thnks follow anis ya.. :)

    ReplyDelete
  41. Dari segmen lyssa...follow you!

    ReplyDelete
  42. follow sini jugak,,simple but lovely

    ReplyDelete
  43. Salam..apple dah follow sni..nice blog..

    ReplyDelete
  44. singgah sini. done follow u. jemput datang lagi ke blog anakorkid. :)

    ReplyDelete
  45. salam..tengz da follow..salam perkenalan..harp2 xbosanla singgah blog sy yerk..dan xsombong2 k..

    ReplyDelete
  46. woot woot..singgah sini dari segmen yang sama..salam perkenala...nice blog ^^

    ReplyDelete
  47. dr segmen yg sme . thx visit blog iza

    ReplyDelete
  48. suda follow!
    tengsss sudi dtg...

    ReplyDelete
  49. Dari segmen yang sama :) Salam perkenalan ! :D

    ReplyDelete
  50. fy follow sini!http://fyfysproperty.blogspot.com/2011/10/jom-terjah.html nak tempah header free? klik link!

    ReplyDelete
  51. marina datang serbu sini dari segmen lyssa...salam perkenalan.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  52. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. membalas kunjungan...dh follow sekali..=)

    ReplyDelete
  54. salam..saya dari segmen yg sama.....jom berkenalan jgn lupe follow yer....

    http://lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  55. salam...bw cni dr segmen lyssa..nice blog.. ^_^

    ReplyDelete
  56. hy dear!
    datang dari blog lyssa...
    tp ta juin segmen..sebab kebizian..tapi smgt utk bw still ada..
    hewhewhew....

    happy blogging dear!

    ReplyDelete